DUGNADER

Sponsorer
Sponsorer
SparebankenVest Åsane løpskarusellSparebankenVest Åsane løpskarusell
SparebankenVest NornalekeneSparebankenVest Nornalekene
FramolekeneFramolekene
SparebankenVest ÅsaneløpetSparebankenVest Åsaneløpet

SparebankenVest Åsane løpskarusell er et mosjonsløp som arrangeres flere ganger i løpet av året. Deltakerne kan velge å enten melde seg på hele løpskarusellen som gir billigere startkontingent eller melde seg på og betale hver gang. Vi trenger ca. 5-6 vakter til hvert løp og dugnadsjobben tar ca. 1,5 time. Kle deg etter været.

SparebankenVest Åsaneløpet er et mosjonsløp som har blitt arrangert i over 30 år. Deltakere kan løpe 10 eller 5 km. I tillegg arrangerer vi barneløp på 100m og 600m samt en rekke andre aktiviteter. Vi skal sørge for en familiedag med fysisk aktivitet i sentrum. Her trenger vi mange til dugnadsjobben. Sekretariat, løypevakter, rigging, premieutdeling o.l.

SparebankenVest Nornalekene er et innendørs friidrettsarrangement primært for barn og ungdom, men voksne kan også delta. Stevnet arrangeres inne på Leikvanghallen som er en rein friidrettshall. Her trenger vi mange til dugnadsjobben. Vi trenger hjelp til sekretariat, rigging, kiosksalg og kakebaking, dommere og funksjonærer ved øvelsene.

Framolekene er kanskje landets tredje største friidrettsarrangement for barn, ungdom og voksne. Arrangementet går over 3 dager. Her trenger vi omtrent alle medlemmene til dugnadsjobben, både store og små. Sekretariat, premieutdeling, rigging, kiosksalg, funksjonærer og dommere ute ved øvelsene o.l.

Påmelding til dugnader

Norsk friidrettNorsk friidrett
Stopp mobbingStopp mobbing
Sunn idrettSunn idrett
Hardanger bestikkHardanger bestikk